Segueix-nos a les xarxes socials:

Tennis taula

Cap al Torneig Estatal de Valladolid passant per Bàscara

El Tramuntana, CER l'Escala i Bàscara obtenen 18 bitllets per al Torneig Estatal

Cap al Torneig Estatal de Valladolid passant per Bàscara

El pavelló de Bàscara va acollir, el cap de setmana passat, el Torneig Zonal de tennis taula, clau per classificar-se per al Torneig Estatal que tindrà lloc entre el gener i el febrer que ve al poliesportiu Pisuerga de Valladolid. Bàscara era una de les quatre seus estatals -les altres, eren a Lalín (Pontevedra), Villena (Alacant) i San Javier (Múrcia)- i va rebre quasi 500 jugadors de Catalunya, Illes Balears, Aragó i Navarra.

Un dels clubs al-tempordanesos que més va destacar va ser el Tennis Taula Tramuntana, ja que va obtenir un total 10 bitllets per anar a Valladolid: Jaume Muntada, Antonio Oña i Ivan Lavado en veterans; Joni Díaz en sèniors; Miqueleta Balanzó en sots-23; Jana Riera -sotscampiona a Bàscara-, Clàudia Pérez i Anna Aromí en infantils, i Bernat Muntada i Artur Boye en benjamins.

Cinc del CER i tres del Bàscara

Per la seva part, el CER l'Escala va accedir a la fase final de la mà de Joan Sues en veterans, Joan Masip en sub23 -campió a Bàscara-, Norbert Tauler i Iker González en infantils -van quedar segon i tercer, respectivament-, i Àlex Portell en benjamins. D'altra banda, el CTT Bàscara, l'amfitrió, va col·locar tres jugadores pel Torneig Estatal: Marta Alech en categoria sènior, Helena Colinas en sub23 i Abril Vidal en aleví -sotscampiona a casa.

Així, un total de 18 palistes de clubs de l'Alt Empordà, a més del figuerenc Sergi Grau (Mataró), seran a terres lleoneses, però en les següents setmanes se n'hi podria afegir algun més en la repesca, com és el cas de les figuerenques Linda Thomson i Mercè Puig.

Prem per veure més contingut per a tu