Segueix-nos a les xarxes socials:

La reacció no pot trigar més

?El Llagostera rep l'Elx, segon classifcat, amb la necessitat de sumar els primers tres punts del curs a casa ?Òscar Álvarez reconeix que l'equip està «tocat mentalment» per la manca de resultats

Fa quinze dies contra un Mestalla amb deu homes, un gol al darrer instant va llençar per terra tota la feina de la primera part i va convertir el que havia de ser la primera victòria de la temporada en un trist empat. La setmana passada a Lleida, l'equip va perdonar el que no està escrit a la primera part i va veure com un gol només començar la represa els condemnava (1-0). Aquests dos últims resultats han evitat que el Llagostera aixequi el vol i vegi com van passant les setmanes i continua encallat a les posicions de descens. Les sensacions no són negatives però l'equip no acaba de trobar el camí de la victòria. Per acabar-ho d'adobar la capriciositat del calendari ha volgut que el rival d'avui, l'Elx (18.00) sigui l'equip més golejador de tots els grups de Segona B (19 gols) i es presenti amb el trident Nino-Sory Kaba i l'exblaugrana Benja en plena forma.

El tècnic Òscar Álvarez és conscient de la situació de l'equip i té clar que fa falta una victòria urgentment. «Hem de sumar els tres punts sí o sí. És una evidència i els números així ho diuen», assegura el barceloní que, tot i això, és positiu veient la feina dels seus homes. «La línia de treball és bona. Ara bé, els resultats no acompanyen i això és el que compta». Per aquest motiu, l'exjugador reconeix que l'equip necessita guanyar un partit. «El que necessita un equip tocat mentalment pel que fa a resultats és tres punts. I més si poden ser davant un rival de la part alta», subratlla. Álvarez té les baixes segures d'Oriol Ayala, lesionat, i de Facundo Guichón, encara amb galteres.

L'Alcoià (0-1), l'Ebre (1-2) i el Formentera (0-1) es van endur els tres punts del Municipal mentre que el Mestalla en va esgarrapar un altre (2-2). En total de l'estadi llagosterenc n'han volat 11 dels 12 que s'hi han disputat i per això, el vestidor blaugrana s'ha conjurat per, d'una vegada per totes, aconseguir el primer triomf del curs a casa. El rival d'avui, però, no ho posarà gens fàcil i Òscar Álvarez n'és conscient. A banda de comptar amb jugadors de qualitat i experiència a Segona A, l'Elx té un entrenador, Vicente Mir, que coneix molt bé la categoria i que ha patit el Municipal en anys anteriors. «Sap que és trobarà en aquest camp, quin futbol es trobarà i quin ha de fer. És un camp petit on tot passa molt de pressa i l'estratègia és vital», recorda Álvarez. L'Elx recupera Kaba, Collantes i Vallejo i cita els joves del filial Rubén García i Samba. En canvi, és baixa Manolo Sánchez, sancionat. Nino podria ser suplent.

Prem per veure més contingut per a tu