Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Marca de l'Ham puja al cinquè lloc, el Borrassà s'estrena, el Navata es consolida i el Sant Pere femení iguala

El Dia de la Hispanitat ha permès als equips amateurs disputar partits endarrerits

El Marca de l'Ham puja al cinquè lloc, el Borrassà s'estrena, el Navata es consolida i el Sant Pere femení igualaUEM

Una bona part dels partits que es van suspendre el passat 1 d'octubre durant el referèndum de Catalunya s'han disputat aquest dijous, en el Dia de la Hispanitat.

A Primera Catalana, el Llagostera B, proper rival de la Jonquera, ha deixat escapar l'opció de ser líder després de ser golejat a casa per un altre filial, el del Sabadell (0-5).

A Segona Catalana, el Marca de l'Ham s'ha posat el dia amb una victòria davant el Palafolls (2-0) gràcies a un gol a cada part d'Alex Capel i Juanra Gabarri. Aquest duel s'havia posposat a la jornada 1 i la victòria permet als figuerencs pujar fins a la cinquena posició en el curs de l'estrena a la categoria.

A Tercera Catalana, el Borrassà ha deixat la cua de la classficació després de sumar la primera victòria contra el Begur (3-1), a qui cedeix el fanalet vermell, amb un trio de gols de Hossni Jelleun, fitxat fa poc del Base Roses.

Més moviment hi ha hagut a Quarta Catalana, on s'han jugat fins a vuit partits. En el grup 29, el Camallera ha acabat guardant l'1-0 contra l'Albons en un duel que s'havia suspès a la jornada 1 per la pluja quan faltava mitja hora per acabar. En aquesta lliga el Flaçà s'ha imposat a l'Ídem Salt (4-3), el Verges ha obtingut la victòria en el camp del Quart B (0-1) i el Sant Gregori B ha deixat sense puntuar el Medes l'Estartit (3-4).

En el grup 30 de Quarta, el Cabanes, líder, ha vist com bona part dels seus perseguidors no fallaven. El Navata manté el segon lloc després de superar el Siurana (0-1) amb un solitari gol d'Aitor Alsina i l'Armentera puja fins a la tercera posició després de golejar el Llers (2-5) amb un pòquer de Víctor López. En canvi, el Portbou s'ha deixat dos punts a casa contra el Vilafant (3-3). En enfrontaments de la zona mitjana, el Lladó s'ha desfet del Fortià (3-2) i el Cadaqués ha brindat el triomf a la seva afició davant el filial del Vila-sacra (4-3).

En noies, el Sant Pere Pescador ha acabat salvant un punt en el Narcís Sala després d'anar perdent 2-0 contra el Sant Andreu (2-2), equip que té just per sobre en el segon lloc de Preferent. A una categoria per sota, Primera Catalana, el Cabanes ha patit la quarta derrota davant el Júpiter (4-5).

PRIMERA CATALANA:

Llagostera B 0-5 Sabadell B

SEGONA CATALANA:

Marca de l'Ham 2-0 Palafolls

TERCERA CATALANA:

Borrassà 3-1 Begur

QUARTA CATALANA:

Camallera 1-0 Albons

Flaçà 4-3 Ídem Salt

Quart B 0-1 Verges

Medes l'Estartit 3-4 Sant Gregori B

Portbou 3-3 Vilafant

Siurana 0-1 Navata

Llers 2-5 L'Armentera

Lladó 3-2 Fortià

Cadaqués 4-3 Vila-sacra B

PREFERENT FEMENINA:

Sant Andreu 2-2 Sant Pere Pescador

Porqueres 5-2 Pontenc

Cerdanyola 7-0 Tortosa Ebre

PRIMERA CATALANA FEMENINA:

Cabanes 4-5 Júpiter

Santa Eugènia 4-4 Manlleu

Prem per veure més contingut per a tu