El Peralada-Girona B va patir, al camp del filial del València (4-1), la segona derrota en dues jornades en l'estrena a Segona Divisió B. Després d'iniciar la lliga davant el potent Mallorca (0-1), equip que prové de Segona A, el dissabte els d'Arnau Sala i Xavi Punsí se les van veure amb el València-Mestalla, un conjunt que ve de disputar el play-off d'ascens a la categoria de plata.

Els verd-i-blancs, sense homes com Jose Suárez, Xavi Boniquet, Javi Sánchez, David Serrano i Konaré, per lesió, o de Soni i Andrés Romero, per problemes burocràtics, van haver de cridar tres jugadors del juvenil A del Girona, Pachón -amb minuts a la recta final-, Alex Cobos i Albert Torra. En canvi, es van estrenar els nouvinguts Paik, fitxat del Barça B, i l'extrem Yhoan Andzouana.

Però el conjunt de Lubo Penev vol tornar a intentar l'ascens i després d'estrenar-se amb victòria en el primer partit, davant el Peralada ja dominava 2-0 al minut 22. El peraladenc Coro, amb un llançament magistral de falta, va retallar distàncies abans del descans, però a la represa les opcions dels empordanesos per puntuar van esvair-se amb un penal transformat per Alberto Gil (67') i una acció culminada per Gonzalo Villar (86').