Segueix-nos a les xarxes socials:

Rem

El Xon's Empuriabrava uneix forces amb el Palamós

El sènior masculí competeix amb remers del club baixempordanès

El Xon's Empuriabrava uneix forces amb el Palamós

L'equip sènior masculí del Club Rem Xon's d'Empuriabrava s'ha fusionat aquesta temporada amb el Club de Rem Palamós davant la falta d'efectius i amb la intenció de formar un bloc competitiu. "En Martí (Ramírez) era un exremer del Santa Cristina, que l'any passat va quedar campió d'Espanya i que ha tornat al Palamós, el seu club d'origen. Els faltaven vogadors en el sènior masculí i ens hem unit per fer un equip competitiu", comenta Laia Huguet, membre del club de rem altempordanès.

Aquest equip, que competeix amb la nomenclatura Xon's-Palamós en el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani i a la Lliga Catalana de Llagut Català -acabarà el 17 de setembre a Cambrils-, és entrenat per Jordi Pujadas i Martí Ramírez i sol quedar entre els vuit primers a les proves.

Les noies, amb ambició

En l'àmbit no competitiu el Xon's disposa del sènior femení i d'un veterà de cada modalitat. La intenció de les noies, però, és intentar anar en el Campionat de Catalunya de Llagut de finals de setembre: "Ens estem animant i intentarem anar-hi", afegeix Huguet, una de les supervivents d'aquell conjunt femení que fins fa poc arrasava en l'àmbit català amb títols del Llagut Català i Llaüt Mediterrani i sotscampionat estatal. Altes noies com Laura Fernández i Mireia Iglesias, actualment timonera del sènior masculí, també continuen vinculades a l'entitat.

Prem per veure més contingut per a tu