El Barcelona Lassa ha fitxat el base francès Thomas Heurtel, procedent de l'Anadolu Efes turc, que es compromet amb l'entitat blaugrana per a les dues pròximes temporades, segons ha anunciat el club blaugrana.

Heurtel, de 28 anys i 1,89 metres, arriba per ampliar la nòmina d'exteriors del nou Barça de Sito Alonso, que ja comptava amb les baixes anunciades de Renfroe i Munford, als quals es podria afegir Tyrese Rice en els pròxims dies.

El francès ha amitjanat aquest curs 12,2 punts i 6,7 assistències a la lliga turca i 12,7 punts i 5,6 assistències en Eurolliga, competició en la qual es va emportar el premi a millor jugador del mes de febrer en aconseguir un doble-doble (16,7 punts i 10,7 assistències per partit).

El base de Besiers és ja un veterà en la màxima competició continental, havent disputat 146 partits amb una mitjana de 10 punts, 5,6 assistències i un 38% d'encert en els trets de tres.

Habitual en les convocatòries de la selecció de França, amb qui s'espera que disputi l'Europeu aquest estiu, va aconseguir una mitjana de 9,7 punt i 4,5 passades abans de cistella en els últims Jocs Olímpics, en els quals el combinat francès va finalitzar en cinquè lloc.

El base gal ja té experiència a la Lliga Endesa, doncs va jugar 155 partits entre l'Alacant (2010-11) i el Baskonia, on va jugar entre el 2011 i el 2014.