Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

L'Escala torna a Primera i el Vilafant aconsegueix un ascens històric

Els d'Albert Clopés recuperen la categoria quatre anys després i els de Bru Rovira jugaran a Segona per primera vegada

L'Escala torna a Primera i el Vilafant aconsegueix un ascens històricEMPORDA.INFO

El cap de setmana passat, tant l'Escala com el Vilafant, van certificar l'ascens a Primera i a Segona Catalana, respectivament. Els escalencs van acabar la temporada amb una victòria contra el Sant Cugat B (79-66), tot i que van perdre el global de l'eliminatòria contra els vallesans. Malgrat perdre les dues eliminatòries de la promoció d'ascens, els d'Albert Clopés i Pitu Company van fer valdre la tercera posició aconseguida durant les 30 jornades de lliga i, si no hi ha cap sorpresa d'última hora, jugarà a Primera Catalana la temporada que ve. D'aquesta manera el club costaner recupera una categoria a la qual no militava des de feia quatre temporades. Ara els tocarà planificar la temporada vinent i hauran de definir quina serà la plantilla.

El Vilafant supera el Sant Quirze

Per la seva banda, el Vilafant sí que va guanyar la segona eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Catalana. Contra el Sant Quirze del Vallès, van vèncer tant a l'anada, a fora (68-76), com en la tornada, en el pavelló Joel González (69-53). Tot i tenir l'ascens assegurat, els vilafantencs hauran de jugar una tercera eliminatòria estèril, a un sol partit, contra el Gaudí barceloní, a camp neutral.

L'equip de Bru Rovira culmina una gran temporada, en què ha quedat segon de Tercera, amb un ascens i jugarà a la categoria masculina més alta de la història del club, Segona. Tot plegat és fruit d'una gran tasca feta els últims anys des de la remodelació de la construcció del pavelló.

Prem per veure més contingut per a tu