Tot i topar contra un ultradefensiu Alcorcón (0-0) el Girona continua donant passets per jugar a Primera Divisió la propera temporada. Quan queden tres jornades per acabar, els de Pablo Machín tenen cinc punts de coixí respecte al Getafe i sumant-ne quatre, sempre i quan els madrilenys ho guanyin tot, obtindran l'anhelat ascens.

El triomf, precisament del Getafe el dia abans davant l'Elx, impedia als blanc-i-vermells poder celebrar l'ascens davant el conjunt groc durant el dissabte.

Davant l'Alcorcón, el primer avís dels gironins va ser al minut 19 amb un tir alt de Mojica després d'una acció a tocar del córner, però la jugada més clara abans del descans va ser una rematada amb el peu dret d'Eloi fruit d'un servei de cantonada que Dimitrovic es va espolsar de sobre.

Els madrilenys, a tocar al descens, sense donar senyals en atac i amb un entramat ben col·locat al darrere, van veure com el Girona sortia a la segona part amb el clar objectiu de cercar el gol. Una rematada sense oposició de Portu al minut 55, amb tot a favor amb una pilota penjada, va posar les mans al cap a l'afició blanc-i-vermella, que omplia Montilivi amb 8.300 espectadors. Maffeo, Sandaza, Portu... també sense encert deixaven entreveure que el gol cauria en un moment o altre contra un Alcorcón que seguia tancat, però no va arribar.

Tot i el desencís del 0-0, la marea vermella del Girona, impacienta i amb ganes de rematar-ho el diumenge que ve al camp del Nàstic de Tarragona, es mostrava optimista i convençuda que en el tercer intent per pujar hi haurà premi