Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera visita el Mestalla amb l'objectiu de seguir sumant

?Els d'Oriol Alsina s'enfronten al filial valencianista amb les baixes de Colorado, Pablo Sánchez i Albarrán ?Els gironins confien allargar el bon moment al camp d'un filial que lluita per ascendir

El Llagostera visita el Mestalla amb l'objectiu de seguir sumantaniol resclosa

Ara que el Llagsotera ja sap com derrotar un filial, toca fer-ho a domicili. El conjunt gironí s'enfronta, novament, a un filial valencià, però, el d'avui, a diferència del Llevant B (19è), és un València Mestalla instal·lat en la tercera posició i que lluitarà per consolidar-se en aquesta plaça tenint en compte que el primer lloc (Barça B) i el segon (Alcoià) semblen adjudicats i inabastables. Els gironins viatgen a Paterna amb les baixes de Colorado i Pablo Sánchez per lesió i d'Albarrán per sanció, mentre que Pitu Comadevall, després de dos partits fora de combat, torna a la convocatòria.

Els d'Oriol Alsina, amb cinc punts de marge respecte al descens, esperen tornar a vèncer a domicili després de 10 partits de no fer-ho. L'últim triomf dels blaugranes lluny de la Costa Brava va ser el dimecres 2 de novembre del 2016 a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-3) i des d'aleshores ha plogut molt. Per a l'entrenador d'Arenys de Mar tornar de terres valencianes amb quelcom a la butxaca ja seria positiu i molt més encara si passa com en la darrera jornada, quan tots els immediats perseguidors dels llagosterencs van ensopegar. Segons Alsina, «es tracta d'un partit molt important, tot i saber que el rival és de màxima entitat i que s'hi juga el play-off».

En el partit de la primera volta disputat a Palamós el resultat va ser d'empat a un. Alsina recorda aquell enfrontament tot lamentant que «vam fer una bona primera meitat, però a la segona part se'ns va complicar i al final ens van empatar». El tècnic dels gironins destaca que el filial, que dirigeix l'exjugador Curro Torres, «és un equip amb qualitat, que ha fet 50 gols i es troba en una situació privilegiada».

Un dels aspectes que conviden a l'optimisme és que els del Gironès depenen d'ells mateixos per salvar la categoria. Amb sis jornades per endavant, Alsina valora el calendari i les opcions de salvació advertint de la perillositat d'aquest. «Ens enfrontarem davant rivals que lluitaran pel play-off com el mateix València Mestalla, el Badalona o el Lleida».

El Mestalla, de la seva banda, rep els gironins sense Lato, amb el primer equip, els sancionats Fran Villalbao i Sergio Ayala, ni els lesionats Sito i Sivera, mentre que Cifuentes és dubte seriós.

Prem per veure més contingut per a tu