Segueix-nos a les xarxes socials:

El Ral·li Moritz Costa Brava arrenca amb la disputa dels tres primers trams

Els vehicles sortiran de l'avinguda Ramon Folch a les 18.00 per fer una passada per Santa Coloma-Cladells, Sant Hilari-Osor i el mític dels Àngels

El Ral·li Moritz Costa Brava arrenca amb la disputa dels tres primers tramsmarc martí

El Ral·li Moritz Costa Brava arrenca aquesta tarda des de l'avinguda Ramon Folch de Girona per disputar els tres primers trams, Santa Coloma-Cladells, Sant Hilari-Osor i Els Àngels. La prova, que arriba a la 65a edició, bat rècords de participació, amb uns 160 pilots repartits en les categories Velocitat, Regularitat i Legend. Entre avui i demà serà el moment per tornar a admirar en competició vehicles com els Lancia Stratos, Lancia Rally 037 (3 unitats de cada model) i Lancia Delta, Audi Quattro S1, Ford Sierra RS Cosworth, Alpine-Renault A110 1600, BMW M3, Ford Escort RS, Porsche 911 i 914, Opel Ascona 400, Talbot Sunbeam Lotus i Alfa Romeo GTAm, entre d'altres.

El Parc Tancat estarà situat a La Copa, i a Domeny-Fontajau s'hi instal·larà una àrea d'assistència. Paral·lelament, des d'ahir i fins dissabte es pot veure a l'hotel Gran Ultònia l'exposició R ally Costa Brava, 65 anys creant afició, una mirada fotogràfica a la història del ral·li automobilístic més antic d'Espanya. Per commemorar les 65 edicions de la prova, RallyClassics organitzarà aquesta tarda (17.30) una fotografia amb el màxim nombre de pilots i copilots que l'han guanyada. Han confirmat la seva presència Tony Fassina-Rudy dal Pozzo, guanyadors 1982), Salvador Servià-Jordi Sabater (guanyadors 1987, Sabater també al 1980), i Dario Cerrato-Giuseppe Cerri (guanyadors 1990), entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu