Segueix-nos a les xarxes socials:

Triatló

El Triatló Tramuntana Figueres es reactiva amb nova junta

L'entitat figuerenca té l'objectiu de recuperar la plena activitat i crear una secció de ciclisme, per millorar el planter d'esportistes

El Triatló Tramuntana Figueres es reactiva amb nova junta

El Club Triatló Tramuntana de Figueres ha fet un cop de timó amb el relleu a la presidència. David Viudez ocupa, des d'aquest passat mes d'octubre, el lloc de Sergi Polo, que va deixar l'entitat. L'objectiu d'aquesta nova junta, completada per Paco Abarca (secretari) i Miquel Ferrer i Jorge Llorente (vocals), és reactivar l'entitat, que va començar a treballar de forma independent l'any 2013, després de separar-se del Club Waterpolo Figueres, del qual eren una secció.

"Aquest últim any, l'activitat del club ha quedat aturada", remarca Víudez, el qual es proposa "tornar a l'activitat que hi havia hagut fa dos o tres anys".

El Club Triatló Tramuntana, actualment, compta amb 23 socis, que competeixen sota aquest nom. Amb el nou impuls que han donat al club, volen organitzar un stage a principis d'aquest any per fer un entrenament conjunt i captar nous esportistes.

Secció de ciclisme

D'altra banda, segons avança David Víudez, a curt o mitjà termini, un altre dels objectius de l'entitat és crear una secció de ciclisme, per tal de facilitar la preparació als esportistes. El club també ha incrementat la seva presència a les xarxes socials i és a Facebook, Twitter i Instagram. Per a més informació, el correu electrònic és tritramuntana­@gmail.com.

Prem per veure més contingut per a tu