Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Peralada ha sumat el 70'6% dels punts des de la tarda "desgraciada" contra l'Europa

Aquest 2016, l'equip d'Arnau Sala i Xavi Punsí ha passat de començar-lo com a cuer a acabar-lo com a líder de Tercera Divisió

El Peralada ha sumat el 70'6% dels punts des de la tarda "desgraciada" contra l'EuropaLLUIS RIBERA

El 2016 del Peralada ha estat per emmarcar, un fet impensable en el primer partit de l'any després de caure al camp del Santfeliuenc (3-0) i agreujar la situació a la cua de la classificació de Tercera Divisió. Curiosament, en els dotze mesos posteriors no només ha deixat el fanalet vermell, sinó que s'ha col·locat com a líder en solitari del grup, en dues temporades diferents i amb dues plantilles totalment noves.

El Peralada, entrenat per Arnau Sala i Xavi Punsí per segon curs seguit, ha sumat durant tot el 2016 el 64'9% dels punts possibles: el 77'1% provenen d'aquesta temporada, en la que estrena filiació amb el Girona, i el 53'3% de l'anterior. "Estic content tant per aquesta plantilla, on hem fet uns números exagerats, com la de l'any passat perquè les vam passar molt putes i ho vam tirar endavant. El 2016 ha estat molt bo i sap greu que s'acabi", explicava Arnau després de superar el Júpiter (4-1) el diumenge passat en el comiat de l'any.

Punt d'inflexió després del 0-5

Ara bé, si es vol acotar una mica més, tothom té gravat al cap un partit que va servir d'autèntic punt d'inflexió a finals de gener passat. Després de tocar fons contra l'Europa (0-5) a casa, la reacció va ser fulgurant. "Tinc ganes de sumar els punts que ha fet l'equip des de la tarda de desgràcia contra l'Europa; diria que estem entre el 70 i 75% entre la plantilla de la temporada passada i aquesta", afegia Arnau. Doncs amb els números a la mà, l'extècnic de l'Olot, Girona B i Figueres s'hi acosta d'allò més perquè el Peralada de febrer a desembre ha sumat el 70'58% dels punts possibles.

Prem per veure més contingut per a tu