Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Garriguella impedeix volar al Siurana

Els de Fran Lara es col·loquen líders provisionals de Quarta Catalana després de remuntar al camp d'un equip siuranenc que queda quart

El Garriguella impedeix volar al SiuranaLLUIS RIBERA

La suspensió del partit Portbou-Vila-sacra -vegeu destacat de sota- ha permès al Garriguella situar-se com a líder provisional i en solitari del grup 30 de Quarta Catalana. Els nois de Fran Lara es van desfer del Siurana a domicili (1-4) i d'aquesta manera desactiven un rival que baixa en el quart lloc i s'allunya de les dues places d'ascens a Tercera Catalana.

En el pols pel pitxitxi entre el siuranenc Pere Bosch i el garriguellenc Migue Cortés, el davanter de Garrigàs va obrir la llauna després d'una cursa per la banda dreta, però va acabar expulsat i es perdrà el primer partit de l'any a Navata. Per la seva part, Cortés va deixar els gols de banda per donar joc i el seu equip va remuntar l'1-0 gràcies a una segona part excepcional en què Orlando Cabrera va trencar la seva sequera amb un doblet.

Qui va aprofitar l'ensopegada dels de Vicens Chico per enganxar-se a la lluita de l'ascens és el Col·lectivitat Boliviana, que es va refer de la desfeta a Vilajuïga (6-0) amb una victòria pràctica davant el Camallera (2-0).

Les brases s'escalfen

A la zona baixa, el cuer Selvatans va deixar escapar el triomf contra el Navata (3-4) un partit que dominava 3-2 al minut 88 gràcies al trio de Lluís Ortiz. A la recta final també va perdre el partit el Cadaqués, al camp d'un Lladó (3-2) que va remuntar tot i jugar amb nou homes. Mentrestant, de la cua s'escapa l’Espolla, després de superar el Vilafant (4-0) amb un doblet inclòs del retornat Sergi «Teti» Company, exjugador del Club Bàsquet l'Escala, igual que Arnau Vizcaíno, autor del primer gol.

Conflicte entre el Portbou i el Vila-sacra per la suspensió del duel

El partit entre el Portbou i el líder Vila-sacra es va suspendre diumenge pel mal estat del terreny de joc. El club fronterer explica que les pluges de les últimes setmanes, però sobretot la del divendres -i de la matinada de dissabte a diumenge- van deixar el camp impracticable. Durant la setmana el Portbou volia avançar el duel a dissabte o ajornar-lo, el Vila-sacra s'hi va negar i creu que, com que el club fronterer tenia baixes, va negar el camp a consciència perquè no es jugués.