Segueix-nos a les xarxes socials:

Toni Bou promet «fer gaudir» l'afició al Trial Indoor de Girona

El 20 vegades campió del Món, guanyador a Fontajau en les últimes set edicions, és el gran reclam de la prova

Toni Bou promet «fer gaudir» l'afició al Trial Indoor de Gironaj.r.

El Trial Indoor Ciutat de Girona torna a Fontajau el proper 1 de novembre (18.00) coincidint amb la diada de Tots Sants. Aquesta prova esportiva, que arriba a la 29ena edició, és tot un clàssic de les Fires i comptarà amb la presència dels millors pilots: Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo, Albert Cabestany, Jorge Casales i Jaime Busto.

Bou, que ha guanyat les últimes set edicions de la prova gironina de manera consecutiva, ha promès "espectacle" i "fer gaudir" els aficionats que vagin a Fontajau. Fins el proper dia 24 les entrades es poden aconseguir per 12 euros, mentre que a partir del 25 i fins el 31 d'octubre en valdran 14. A les taquilles, el dia de la competició, el preu serà de 16 euros. La localitat infantil en val 6 (entre 4 i 10 anys).

L'objectiu dels promotors del Trial Indoor Ciutat de Girona és omplir Fontajau. En les últimes edicions hi han estat a prop, amb entrades que han superat els 4.000 espectadors. L'Ajuntament i Octagon, els impulsors de la prova, ja estan pensant en l'edició de 2017, la 30ena, que intentaran que torni a tenir caràcter oficial i sigui puntuable pel campionat d'Espanya.

Prem per veure més contingut per a tu