Segueix-nos a les xarxes socials:

Rio2016

Joel González es classifica pels quarts de final dels Jocs de Rio amb patiment

El taekwondista altempordanès ha acabat remuntant contra el croat Grgic (3-4) i a les 21.45 h buscarà un lloc a les semifinals contra Purevjav, de Mongòlia

Joel González es classifica pels quarts de final dels Jocs de Rio amb patimentBORJA BALSERA

El taekwondista altempordanès Joel González Bonilla s'ha classificat, aquest dijous a la tarda, pels quarts de final dels Jocs Olímpics de Rio després de superar, amb més patiment del previst, el combat de vuitens de final de pes ploma (-68 kg). El del Tae Sport de Vilafant ha acabat remuntant (3-4) contra el croat Filip Gric un combat que anava perdent 1-0 en els dos primers temps.

Un magistral Joel a la recta final del duel ha decantat la balança al seu favor i a partir de les 21.45 h (en hora catalana) d'aquest mateix dijous lluitarà per una plaça a les semifinals contra el taekwondista de Mongòlia Temuujin Purevjav, que ha sorprès al mexicà Saúl Gutiérrez als vuitens.

El duel de Joel a l'Arena Carioca 3 de Rio ha estat seguit en directe, des de Figueres i per televisió, en el Gin&Burguer Cerveseria El Pati per a una seixantena d'amics, familiars i polítics, d'entre els quals l'alcaldessa Marta Felip i els regidors Pere Casellas i Cesar Barrenechea.

Prem per veure més contingut per a tu