Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Crespo canvia d'equip a Roses i l'Escala homenatjarà Mir

L'ex del Remolins deixa el Base per fitxar per l'AE mentre que els escalencs tindran un detall per un jugador que ha vestit vuit anys la samarreta blaugrana

Crespo canvia d'equip a Roses i l'Escala homenatjarà MirEMPORDA.INFO

La lliga de Segona Catalana donarà el tret de sortida el 3 de setembre i el fitxatge més destacat dels darrers dies entre els equips de l´Alt Empordà ha estat el de Joel Crespo per l´Agrupació Esportiva Roses. Autor d´11 gols amb el Base Roses el curs passat, l´ex del Remolins marxarà al rival veïnal, sota les ordres de Gabri Maragall.

Els de Jose Santos també tindran les baixes de Pitu Labrador, Nelson, Txus Quintos i Gerard Muñoz, i per contrarestar-ho han fitxat Ramy (OC Perpinyà), David Costa, Ivan Vargas (Figueres) i Gaby Escalona (Vilamalla).

Per la seva part, el de Crespo és el desè fitxatge de l´AE Roses després de Ezequiel Fernández (Besalú), Àlex Portero i Hosni Jelleun (Cabanes), Jorge Torres (Ripoll), Gerard Fageda i Pere Bel (Figueres juvenil), Ibu (Esplais), Redouan El Asri (Cadaqués) i Èric Pérez

L´altre representant local del grup, l´Escala, va obtenir la primera victòria de l´estiu (0-4) el dissabte al camp del Viladamat, equip de Tercera Catalana, i aquest diumenge rebrà el Palamós (18.30 h) en un amistós on s´homenatjarà Jordi Mir, defensa que ha marxat al Sant Pere Pescador després de vuit anys en el club. D´altra banda, el dia 19 l´Escala rebrà el juvenil A del Barça.

Prem per veure més contingut per a tu