Segueix-nos a les xarxes socials:

Fi d'una etapa

Damià Abella anuncia que deixa el futbol per les lesions

El futbolista figuerenc lamenta que el genoll no el deixi seguir als camps

Damià Abella anuncia que deixa el futbol per les lesionsLLUIS RIBERA

El futbolista figuerenc Damià Abella, amb 34 anys, ha anunciat aquest dilluns que no es veu amb cor de continuar jugant, a causa dels successius problemes de genoll. Fa tres mesos, Damià va haver de ser operat per quarta vegada. Aquesta temporada ha tornat als terrenys de joc, a Anglaterra, amb el Middlesbrough, que va aconseguir l'ascens a la Premier League.

L´altempordanès Abella, però, ha passat completament desapercebut aquesta temporada, en què no ha disputat cap minut. De fet, l´últim partit que va jugar amb la samarreta del primer equip va ser al setembre del 2014, quane es va lesionar de gravetat en trencar-se els lligaments encreuats del genoll. Al lateral només se´l va tornar a veure durant un partit amb l´equip sub-21 el passat mes de gener, ja que segons explica el jugador, fa tres mesos el van haver de tornar a operar per quarta vegada des que es va lesionar.

Damià Abella va començar a les categories inferiors de la Penya Unionista Figueres i la FE Figueres, arribant al primer equip de la Unió, a més del Peralada. El moment culminant va ser quan va arribar a jugar amb el primer equip del Barça. Després va jugar a l'Osasuna.

Prem per veure més contingut per a tu