Segueix-nos a les xarxes socials:

Cavendish aconsegueix el triplet

El britànic demostra la seva superioritat el dia abans de l'arribada del Tour als Pirineus

Cavendish aconsegueix el tripletYOAN VALAT

El britànic Mark Cavendish (Dimension Data) ha estat el vencedor de la sisena etapa del Tour de França disputada entre Arpajon-sur-Cère i Montauban, de 190,5 quilòmetres, en la que el belga Greg Van Avermaet (BMC) ha defensat el mallot groc de líder.

Cavendish, intractable, ha invertit un temps de 4h43: 48 i ha desbancat sobre la línia a l'alemany Marcel Kittel (Etixx) i un altre britànic, Daniel McClay (Fortuneo)

A la general no hi ha canvis i Van Avermaet avantatja en 05:11 minuts al francès Julian Alaphilippe (Etixx) i en 5:13 l'espanyol Alejandro Valverde (Movistar).

Els protagonistes de l'escapada del dia van ser el txec Jan Barta (Bora-Argon) i el japonès Yukiya Arashiro (Lampre), que van atacar de sortida camí de Montauban amb permís d'un gran grup que va permetre l'aventura sota la intensa calor que va marcar la jornada .

En la jornada prèvia dels Pirineus, el gran grup va mantenir a ratlla l'aventura del duo capdavanter fins que els ha caçat a 22 quilòmetres de meta.

El final ha estat desordenat, però en la recta ha aparegut Cavendish per anotar-se la seva victòria número 29 al Tour.

Aquest divendres es disputa la setena etapa entre L'Isle-Jourdain i Estany de Payolle, de 162,5 quilòmetres, primera incursió als Pirineus amb el Col de l'Aspin prop de meta.

Prem per veure més contingut per a tu