Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Figueres confirma el fitxatge del rosinc Pitu Labrador

El migcampista del Base Roses té 25 anys i és el primer reforç dels unionistes per a la pròxima temporada

El Figueres confirma el fitxatge del rosinc Pitu LabradorUEF

La Unió Esportiva Figueres ha confirmat, aquest dijous, el fitxatge de Pitu Labrador, tal com havia apuntat el Setmanari de l'Alt Empordà. El migcampista del Base Roses, de 25 anys, aterra a Vilatenim com el primer reforç pels de Chicho després de vuit temporades a la Vinyassa.

Els altempordanesos estan pendents ara d´un porter -molt possiblement procedirà de Primera Catalana- i d´un altre jugador del centre del camp que els darrers anys ha militat a Tercera Divisió.

I és que a dia d'avui, la Unió ja ha decidit què farà amb tots els futbolistes de la temporada passada. Chicho, que ha passat del camp a la banqueta, mantindrà un total de 14 companys a la plantilla -els darrers en seguir han estat Xavi Gallego, Javi Revert, Toni Cunill i Ferran Grau, que s'afegeixen a Cristian Venzal, Ramon Masó, Ritxi Mercader, Santi Varese, Sergi Romero, Quimo Rodríguez, Pedro del Campo, Moha Chabboura, Adrià Casanova, Roger Brugué i Marc Bonaventura -cessió al Girona B.

En canvi, David Costa marxarà cedit i tampoc continuaran Roger Vidal i Èric Vilanova (Olot), Marc Serramitja ni Aleix Prunés.

Prem per veure més contingut per a tu