Segueix-nos a les xarxes socials:

El Juventus admet el seu interès per fitxar el blaugrana Dani Alves

El conseller delegat del Juventus, Giuseppe Marotta, va assegurar ahir que el lateral barcelonista Dani Alves és «un futbolista important» i que respecte al seu possible futur fitxatge «veurem el que es pot fer».

Segons alguns mitjans de comunicació barcelonins, Alves hauria decidit abandonar el club blaugrana i signar les tres pròximes temporades pel Juventus de Torí. La clau es troba en una clàusula existent en l'última renovació del seu contracte, signada a final de la temporada passada en període preelectoral a can Barça, per la qual Alves podria obtenir la carta de llibertat si el jugador firma un contracte amb un club abans del 5 de juny. «Alves no és de la nostra propietat però es tracta d'un jugador important. Veurem el que s'hi pot fer, recordant que el Juventus té una plantilla competitiva i molt difícil de millorar»,va afirmar ahir Marotta.

El cas de Javier Mascherano, també a l'òrbita juventina, segons algunes informacions, és diferent. Ja que l'argentí té contracte en vigor, és un dels jugadors més utilitzats per Luis Enrique i el Barça no pensa posar-lo al mercat. Maroatta va assegurgar que el cas de Mascherano era «un tema dels mitjans de comunicació» i va reiterar que la Juventuts no té cap intenció de desfer-se de cap dels defenses que té ara mateix a la seva plantilla.

Un central colombià per al B

Segons va avançar el diari Sport ahir a la tardas, el Barça hauria lligat el fitxatge de Davinson Sánchez, central colombià de 19 anys que fins ara militava a l'Atlètic Nacional. El club blaugrana pagaria uns quatre milions d'euros pel traspàs del jugador, que pot jugar de central i de migcampista defensiu.

Prem per veure més contingut per a tu