Segueix-nos a les xarxes socials:

Motociclisme

Yamaha fa oficial el fitxatge de Maverick: "És un gran plaer"

El pilot altempordanès compartirà equip amb Valentino Rossi el 2017 tot ocupant la plaça deixada per Jorge Lorenzo, el vigent campió del Món de MotoGP

Yamaha fa oficial el fitxatge de Maverick: "És un gran plaer"MOTOGP

"És un gran plaer per a Yamaha anunciar la signatura de Maverick Viñales per a córrer a l'equip Movistar Yamaha de MotoGP al 2017 i 2018". Amb aquestes paraules Yamaha ha fet oficial, aquest dijous al matí, que el pilot altempordanès correrà amb ells a partir de la pròxima temporada.

Proclamar-se campió del món de MotoGP, una utopia ara fa només cinc anys enrere quan començava a pilotar en el Mundial de 125cc, serà més factible per a Maverick a partir de la pròxima temporada. El pilot de Roses i de Palau-saverdera, de 21 anys, ha decidit que el 2017 correrà amb Yamaha, al damunt de la moto que deixarà Jorge Lorenzo, el vigent campió de la categoria reina, que marxa a Ducati. Maverick, dubtós en els darrers dies per si renovar o no amb Suzuki, tindrà de company d’equip Valentino Rossi, nou cops campió del Món. L’italià ha lloat el pilot altempordanès en més d’una ocasió i veu amb molts bons ulls la seva arribada.

En els darrers dies s’havia especulat que les negociacions entre Maverick i Yamaha estaven trencades i que el lloc de Lorenzo l’ocuparia Dani Pedrosa. Sense anar més lluny, Honda va anunciar dilluns que el vallesà seguirà vinculat al seu equip durant dos anys més, fins a finals del 2018 com a mínim. Suzuki, per la seva part, ha explicat aquest mateix dijous que Andrea Iannone, actualment a Ducati, correrà amb ells al 2017.

D’altra banda, el Mundial disputarà la sisena prova aquest diumenge al circuit de Mugello (Itàlia). El torn de Maverick a MotoGP serà a les 2 del migdia, després que el llançanenc Isaac Viñales corri a Moto2 (12.20 h).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu