Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol sala

L'Esplais està a un pas de la final de la Champions League

Els castellonins superen la barrera dels quarts de final contra l'Alella (4-3) i aquest divendres disputaran les semifinals a Lloret de Mar

L'Esplais està a un pas de la final de la Champions LeagueJORDI MERIDEÑO

El Club de Futbol Sala Esplais s'ha superat i, per primera vegada, ha deixat enrere la barrera dels quarts de final de la Champions League després de desfer-se de l'Alella (4-3) a Lloret de Mar aquest dijous al matí. El duel entre el vigent campió i el sisè classificat de la Lliga Nacional Catalana s'ha decantat a favor dels castellonins gràcies als gols d'Isaac Moreno, per partida doble, Boni i Gabri. D'aquesta manera, el conjunt que entrena Carlos Ruiz es planta a les semifinals -divendres, 12 hores- i ja somia amb la final del dissabte (12 hores) que tindrà lloc a Lloret de Mar mateix.

Abans de guanyar a l'equip maresmenc en els quarts de final, a la fase de grups l'Esplais havia golejat el Tomdhin Lod d'Israel (7-1) i havia perdut (2-1) contra el Chemcomex Praga de la República Txeca. L'equip de Castelló d'Empúries participa en aquesta competició per tercer any seguit, en què havia arribat com a màxim als quarts de final, ara fa dos anys en el mateix escenari. El curs passat, a Valtice (República Txeca), no va passar de la fase de grups i ara té les opcions intactes de classificar-se per la final.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu