Segueix-nos a les xarxes socials:

Bayona es mereix la salvació

El capità del Palamós anuncia després de la derrota contra l'Europa que penjarà els guants quan s'acabi la temporada

Bayona es mereix la salvacióramon ribas

L'adéu d'un dels grans en la història del degà ha de servir de motivació i empenta per salvar la categoria. Aquest, sens dubte, seria el millor homenatge per a un dels homes més estimats de l'entitat. El Palamós va perdre davant l'Europa (2-3) i es complica un xic més la salvació quan falten tres partits per acabar la Lliga. La transcendència dels punts i la delicada situació dels de Mármol a la classificació, el descens és a cinc punts, preocupen, i molt, però això va quedar en un segon terme pel sorprenent i inesperat anunci del porter i capità del degà de penjar els guants d'aquí a tres jornades.

El proper diumenge 8 de maig, i coincidint amb l'últim partit a casa, Bayona s'acomiadarà del club de la seva vida, on haurà passat catorze temporades, les dotze últimes seguides i amb més de 300 partits "És una decisió molt difícil i meditada, ja tinc una edat i vull deixar-ho abans que acabar arrossegant-me pels camps", va justificar el porter.

Pel que fa al matx d'ahir, més del mateix a casa, on els palamosins tot allò que sumen de valor a domicili ho dilapiden de local. Les desconnexions i la falta de tensió en els inicis de cada part van condemnar els de Mármol que, tot i això, van merèixer, com a mínim, un punt.

Els graciencs, als quatre minuts, una assistència de Guzmán, la va aprofitar a la perfecció Fran Bea per fer pujar el 0-1 a l'electrònic. Tot i el matiner gol dels barcelonins, els de Mármol no van abaixar els braços i, cinc minuts després, el pitxitxi dels palamosins, Marc Medina, va aprofitar una assistència d'Agi per superar a Gianni i fer el seu desè gol del curs. L'empat a 1 va donar ales als locals i, gràcies a l'empat de Medina, va arribar la remuntada mitjançant un xut des de la frontal d'Aleix Feixas (2-1, m.28).

L'escenari era l'ideal, però un pèssim inici de la segona part va tornar a passar factura als locals. En qüestió de set minuts, primer Nils, aprofitant una badada defensiva, va fer pujar el 2-2 i, quatre minuts més tard, un llançament de falta d'Alex Fernández que va entrar per l'escaire dret de Bayona va ?situar un 2-3 que ja seria inamovible.