Segueix-nos a les xarxes socials:

Els tres partits a casa contra rivals directes seran clau per a l'0lot

L'Hospitalet, el Llosetenc i l'Atlètic Llevant passaran pel Municipal en les últimes quatre jornades, amb una única sortida al camp de l'Hèrcules

El cop que va encaixar l'Olot diumenge, deixant escapar la victòria contra el Pobla de Mafumet en el temps afegit (1-1), va ser sonat. El dia marcat en vermell a l'agenda per sortir del descens es va desaprofitar i els garrotxins ?se?gueixen a un punt de la promoció de descens, que marquen els tarragonins, i a tres de la salvació directa, lloc ocupat per l'Atlètic Llevant. A falta de cinc jornades la situació és més que preocupant, però un cop d'ull al calendari permet mantenir un bri d'esperança. L'Olot jugarà tres dels últims quatre partits al Municipal i ho farà contra rivals directes (L'Hospitalet, Llosetenc i Atlètic Llevant). Guanyar aquests tres partits es fa imprescindible, com també mirar de treure alguna cosa positiva en les visites a l'Espanyol B (que pràcticament no s'hi juga res) i l'Hèrcules (que pugna per disputar la fase d'ascens).

Un dels problemes que arrossega l'equip aquesta temporada és a fora de casa, on encara no ha guanyat. La pròxima oportunitat serà dissabte (18.00) a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol. Guanyar podria permetre l'Olot sortir del descens directe, com a mínim, perquè els seus rivals més directes tenen partits prou complicats: el Pobla de Mafumet rep l'Hèrcules i el filial del Llevant visita un altre candidat a l'ascens, el Cornellà. Després, en la següent jornada, els garrotxins reben l'Hospitalet, que té 5 punts més a la classificació, en un cap de setmana que ofereix un duel entre l'Atlètic Llevant i el Pobla de Mafumet. Una setmana més tard els de Santi Castillejo tornaran a jugar a casa, contra un Llosetí que qui sap si ja no té opcions de permanència, abans d'anar al Rico Pérez i tancar la lliga regular un altre cop al Municipal contra el filial del Llevant. Un duel que pot ser no apte per a cardíacs i on hi pot haver en joc una plaça de descens directe.

Aquesta temporada la mitjana d'assistència al camp de l'Olot s'ha tornat a situar al voltant dels 1.500 espectadors, una xifra molt notable a Segona B. El "factor" Municipal ha d'acabar sent decisiu per a la permanència directa o, com a mal menor, per deixar l'equip a la promoció. Tot i els disgustos en forma de mals resultats d'aquesta campanya, l'Olot segueix viu però la reacció no pot fer-se esperar.

Prem per veure més contingut per a tu