Segueix-nos a les xarxes socials:

Èxits

Vilafant premia Mallorquí, el club de bàsquet, Ruiz i Joel en el Mencions Esportives

Es tracta de la primera edició d'un acte que reconeix els mèrits i esforços dels clubs i esportistes del municipi i que va comptar amb el nedador Pau Ribas d'invitat

Vilafant premia Mallorquí, el club de bàsquet, Ruiz i Joel en el Mencions EsportivesBORJA BALSERA/EMPORDA

L’Ajuntament de Vilafant va organitzar, dissabte passat al migdia al Casal de la Gent Gran, la primera edició del Mencions Esportives, un acte que reconeix els mèrits i esforços dels clubs i esportistes del municipi.

A la categoria “Una vida dedicada a l’Esport” el premiat va ser el president del Bàsquet Vilafant des de fa vuit temporades, Jordi Mallorquí. A la secció “Competeixo a Vilafant” els vencedors van ser el Bàsquet Vilafant -en l’àmbit col·lectiu- i el taekwondista del Tae Sport Ramon Ruiz -en individual. Finalment, el tercer guardó a la categoria “Aquest és el meu any” va anar a mans del taekwondista Joel González -absent, també, a l’acte, per raons esportives-, que ha obtingut l’accés per anar en els seus segons Jocs Olímpics, el 18 d’agost a Rio.

Presència del nedador Pau Ribas

El Mencions Esportives, encapçalat per l’alcaldessa Consol Cantenys, va comptar amb la presència del barceloní Pau Ribas, destacat competidor en natació sincronitzada.

Prem per veure més contingut per a tu