27 de març de 2016
27.03.2016

L'Espai Memorial Johan Cruyff rep 16.116 visitants en el segon dia d'obertura

Entre dissabte i diumenge han passat 31.274 persones per acomiadar-se de l'exjugador i entrenador holandès, mort dijous a causa d'un càncer

27.03.2016 | 20:24
L'Espai Memorial Johan Cruyff rep 16.116 visitants en el segon dia d'obertura

Les cues s'han repetit aquest diumenge a les instal·lacions del Camp Nou, en el segon dia d'obertura de l'Espai Memorial Johan Cruyff. Segons fonts del FC Barcelona, des de les deu del matí fins a l'hora de tancament, a les 7 de la tarda, han passat un total de 16.116 persones per dir el seu últim adéu a l'exjugador i entrenador de futbol holandès, que va morir dijous a l'edat de 68 anys víctima d'un càncer. Són xifres lleugerament superiors a les del dissabte, on havien passat més de 15.000 visitants. Aquest diumenge han passat per aquest espai la selecció italiana sub 21, encapçalada per l'exfutbolista Giancarlo Antognoni –qui s'havia enfrontat moltes vegades amb Cruyff al terreny de joc- i l'expresident del Barça Enric Reyna, qui ha destacat de Cruyff que "va ser el pilar per aconseguir el gran club que tenim avui". A la tarda, l'actual president, Josep Maria Bartomeu, ha estat novament al Memorial, en aquesta ocasió acompanyat de la seva família.

L'afluència de gent durant aquesta segona jornada ja feia preveure que seria l'assistència semblant o, fins i tot, lleugerament superior a la del primer dia d'obertura. Fins a dos quarts de dues del migdia ja havien passat 5.614 persones per acomiadar-se de Cruyff. L'espai de condolences obrirà també dilluns de deu del matí a set de la tarda i el dimarts fins a les nou del vespre. En aquesta darrera jornada està prevista la visita del primer equip de futbol i la família Cruyff, que presidirà a la tarda un acte d'homenatge que tindrà lloc a l'Auditori 1899 del FC Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook