Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol base

L'Escala manté la seu local en els partits alevins del MIC

Pel Nou Miramar hi haurà partits des d'aquest dimecres -dia on passen Manchester United, Reial Madrid i Barça- fins al dissabte dia 26

L'Escala manté la seu local en els partits alevins del MIC

L’Escala seguirà sent l’única seu altempordanesa de les 22 gironines que tindrà la 16a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC - Mediterranean Internacional Cup, que es disputa des d’aquest dimecres 23 fins al diumenge 27. Durant quatre dies, el Nou Miramar torna a ser l’escenari de partits de categoria aleví -vegeu horaris en l'arxiu adjunt- i a l’espera de saber quins equips es classificaran pels vuitens i els quarts de final, el plat fort és aquest dimecres.

I és que el camp municipal de l’Escala veurà, a la tarda del dia 23, com desfilen els alevins del Manchester United -a les 5, contra el Sacramento-, el Reial Madrid -a les 6, contra l’amfitrió, l’Escala- i el Barça -a les 7, contra l’Alion White. Aprofitant la celebració del MIC, el club escalenc ha optat per renovar la gespa natural i a principis de març l’empresa Servicentre va treballar-hi per tenir-la en perfectes condicions.

Aspire, Madrid i Stoke, rivals dels de casa

Pel que fa a la representació altempordanesa del MIC, enguany hi haurà quatre equips. L’equip cadet del Peralada jugarà entre Vidreres i Llagostera i entre els rivals potents hi ha l’Aspire; mentre que el Roses cadet buscarà la sorpresa jugant entre Sant Feliu i Llagostera. En alevins, l’amfitrió l’Escala toparà contra el Reial Madrid i el Figueres, que no es mourà de l’Estartit, se les veurà amb l’Stoke City anglès.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu