Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Uni derrota el Gernika i trenca la ratxa de derrotes

Primera victòria de les gironines amb Xavi Fernández a la banqueta

La força interior de Coulibaly, els triples en moments claus de Jordana i la constància de Givens, màxima anotadora del partit amb 21 punts igualada amb la visitant Claudia Pop, han permès a Xavi Fernández de la seva primera victòria amb l'Spar Citylift Girona contra un Gernika que s'ha deixat a Fontajau les seves opcions de jugar el play-off (75-68).

L'Uni ha jugat un primer quart d'alt nivell, amb el bàsquet ofensiu que busca el seu nou tècnic (26-14), però un cop més ha tornat a acusar les seves intermitències en el joc (26 pilotes perdudes) i s'ha deixat remuntar per les basques, Amb un gran Pop, el Gernika s'ha arribat a posar per davant a poc per acabar el tercer quart (45-46), però el protagonisme a l'inici del darrer quart de Coulibaly ha permès obrir una nova escletxa en el marcador que ha estat determinant per evitar la quarta derrota seguida.