Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Fortià rep tres sancionats i el Cadaqués perd el pitxitxi

Aleix Pujol, Gerard Sala i Guillem Güell han estat castigats arran del partit davant el Sant Pere i el cadaquesenc Mohamed Boubnad li han caigut sis partits

El Fortià rep tres sancionats i el Cadaqués perd el pitxitxiBORJA BALSERA

La Federació Catalana de Futbol ha castigat tres jugadors del Fortià arran del partit de Tercera Catalana disputat el dissabte passat davant el Sant Pere Pescador: Aleix Pujol ha estat sancionat amb tres partits, Gerard Sala, amb dos, i Guillem Güell, amb un.

Els fortianencs es van mostrar molt molestos amb l'actuació arbitral de Peña Fernández. L'equip de David Maspla, cuer del grup, anava guanyant 2-0 en el duel veïnal amb el Sant Pere quan, primer, va patir l'expulsió per doble groga de Güell (73'). Jugar l'últim quart d'hora amb inferioritat va pesar massa al Fortià i els santperencs ho van aprofitar per posar la igualada en els darrers minuts. El Fortià lamenta que el jove col·legiat afegís 7 minuts en el temps reglamentari i que el gol del 2-2 arribés aquest període afegit. Així, per jugar aquest dissabte al camp del Borrassà els fortianencs es desplaçaran amb quadre.

D'altra banda, el futbolista de regional que més ha estat castigat a l'última jornada és Mohamed Boubnad. El davanter del Cadaqués, autor de 9 gols a Quarta Catalana, serà baixa sis partits per l'expulsió contra el Base Roses B i per "arrapar, empènyer o sacsejar, o produir-se en general, altres actituds lleument violentes envers l'àrbitre".