Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot comença el 2016 amb ganes de "mirar cap amunt"

L'Atlètic Llevant rep el conjunt olotí en un duel entre dos equips empatats a la classificació

L'Olot comença el 2016 amb ganes de "mirar cap amunt"diari sport

Any nou, vida nova. L'objectiu per a l'Olot en aquest inici d'any és millorar l'últim trimestre del 2015. L'inici de lliga no va ser el desitjat per tots els olotins i en aquest 2016, volen capgirar aquesta situació.

L'equip de Rodri buscarà en l'última jornada de la primera volta el primer triomf a domicili. Fins ara no s'ha aconseguit i seria la millor manera per arribar a l'equador de la temporada. A domicili, l'equip no s'ha mostrat tant fiable com a casa encara que en els últims mesos van anar a l'alça. Amb l'excepció de la derrota al camp del Llosetí, l'Olot acumulava empats lluny de la Garrotxa que, juntament amb les victòries a casa, signaven una mitjana anglesa que els permetia sortir de la zona de descens a Tercera Divisió.

L'escapada no va ser real després de no guanyar cap dels últims tres partits del 2015, sumant dos empats i una derrota. Això va fer que els olotins no allunyéssin el perill i en part, per això el partit a Bunyol agafa una dimensió més important. Rodri tindrà a disposició a tota la plantilla menys a Abel Solé, que s'ha quedat a Olot sancionat. Un privilegi per a Rodri però també un maldecap, ja que haurà de triar els que considerin adequats per sortir a jugar a la Ciutat Esportiva de Llevant. Una de les grans novetats a l'onze titular podria ser el davanter andalús Diego, que va reaparèixer davant l'Hèrcules després de superar una lesió i podria ser la referència ofensiva de l'equip al costat de Perea.

L'Olot, que va marxar ahir a la tarda cap a terres valencianes, afronta el partit amb moltes ganes de guanyar el primer partit a domicili i batre a un rival directe per superar-lo també a la classificació.

L'Atlètic Llevant, per la seva part, només ha perdut un partit a casa en el que portem de temporada, davant el Lleida Esportiu (0-1), i aquesta bona condició com a local li està servint per ser fora de la zona vermella de la categoria. L'equip 'granota' tindrà l'important baixa de Traver, que va estar convocat ahir amb el primer equip, i tampoc podrà comptar amb Luca, Zagalá, Delgado i Valiente.

El repte per l'Olot és important però coneixedors de la seva filosofia de joc, només cal esperar els resultats. Volen començar el 2016 per la porta gran.

Prem per veure més contingut per a tu