Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça, a la final del Mundial després de guanyar al Guangzhou

Tres gols de Luis Suárez van donar la victòria als de Luis Enrique davant el campió asiàtic Guangzhou

El FC Barcelona ha guanyat aquest dijous el Guangzhou Evergrande (3-0) a l'International Stadium de Yokohama gràcies a un 'hat-trick' històric de Luis Suárez, l'únic a aconseguir-ho en un Mundial de Clubs amb el format actual, i a un Andrés Iniesta pletòric en la creació per portar els blaugranes a la final de diumenge contra River Plate, en què buscaran el seu tercer ceptre intercontinental i repetir el bon joc desplegat contra el campió asiàtic, que no ha tingut cap opció.

Els blaugranes han estat clars dominadors del partit a excepció d'algun ensurt per via d'ocasió concedida al rival. Però, en general i amb Andrés Iniesta amb la batuta, l'equip de Luis Enrique ha portat el pes del partit. El manxec ha mogut els fils en l'atac i el Barça ha tingut bones ocasions per inaugurar el marcador, contra un Guangzhou tancat al darrere que renunciava a la pilota fins a l'extrem, i després per tenir un marcador més clar encara.

Si Iniesta ha estat el creador, el mag, l'assistent, aquesta vegada li ha tocat a Luis Suárez ser el rematador i ho ha fet amb encert. Ha acceptat aquest paper de bon grat i, amb els seus tres gols, ha donat el pas a la final al seu equip. No hi era Neymar i ha estat baixa d'última hora Leo Messi, amb un còlic nefrític, però l'uruguaià no els ha trobat a faltar, sinó que ha volgut enviar-los un missatge ben clar: 'Tranquils, que jo aquí estic'.

Aquest triomf permetrà a Neymar i Messi, si es recuperen a temps, jugar la final de diumenge contra River Plate. Els 'Millonarios' van tenir més problemes que el Barça per accedir a aquesta lluita pel títol, i van guanyar per la mínima els amfitrions del Sanfrecce Hiroshima (0-1) amb un gol afortunat i aïllat que va tapar les moltes ocasions salvades pel seu porter, Marcelo Barovero, que va ser l'heroi de River.

Prem per veure més contingut per a tu