Segueix-nos a les xarxes socials:

A un triple de sorprendre el Nadezdha (56-59)

L'equip de Roberto Íñiguez supera un notable Spar Citylift Girona en el que Jordana té un tir de tres per forçar la pròrroga

L'Uni es juga una bona part de la temporada aquest cap de setmana, en una jornada de lliga on es decideixen els equips classificats per a la Copa, però tot i la imminència del partit a Salamanca l'equip de Miguel Ángel Ortega ha competit bé contra un Nadezdha Orenburg netament s superior sobre el paper que no ha pogut trencar el duel tot i arribar a dominar per disset punts al principi del darrer quart (41-57). Les gironines no han tirat la tovallola i a, menys d'un minut per final, un bàsquet de Vita Kuktiene les ha posat a només quatre punts de les russes.

En els dos següents atacs Coulibaly ha anotat per l'Uni i el Nadezdha, en el que Roberto Íñiguez s'ha vist obligat a dos temps morts seguits, només ha anotat un tir lliure cada cop (Cruz i Bonner). Així s'ha arribat a cinc segons pel final amb l'equip de Roberto Íñiguez guanyant de tres punts i amb pilota per l'Uni. Ortega ha demanat temps mort i ha aconseguit que Jordana pogués de tirar de tres punts tot i que bastant forçada. No ha entrat, però l'Uni ha posat la por al cos al Nadezdha jugant amb només sis jugadores.

Prem per veure més contingut per a tu