Segueix-nos a les xarxes socials:

Quatre minuts màgics permeten al Palamós guanyar a Terrassa

Els de Mármol es retroben amb la victòria després de tres jornades gràcies als gols de Coro (min. 77) i Marc Medina (min. 80)

Quatre minuts màgics permeten al Palamós guanyar a Terrassaaniol resclosa

Els jugadors voten sí a la victòria. Tercer triomf a domicili i quart de la temporada en un escenari de prestigi. Els de Joan Mármol visitaven l'Olímpic de Terrassa conscients del potencial i de la dificultat d'imposar-se als barcelonins perquè els homes de Pirri només havíen perdut un partit a casa, n'havien empatat un altre i s'havien imposat en quatre ocasions. A més, els egarencs havien guanyat els dos últims partits i miraven cap amunt, mentre que el degà, en els dos darrers partits no havia guanyat i sabien que una nova derrota els podia condemnar a viure una situació delicada.

L'assignatura de la porteria a zero es va aprovar i va resultar clau. El Palamós es caracteritza per ser un conjunt amb gol i, tot i no comptar amb el davanter Roger Matamala (ex-Terrassa), ahir dos atacants van sucar. Coro, amb el 0-1 d'ahir, iguala Matamala, amb quatre gols, mentre que Medina, amb un gol clau i que sentenciava les esperances de remuntada del Terrassa, s'estrenava aquesta temporada. Feta la feina a la porteria rival la missió era fer-se forts en defensa i, a partir d'aquí, el degà va gestar la quarta victòria del curs.

El Terrassa va tenir ocasions perquè ofensivament els Bueno, Òscar, Boniquet o Güell van demostrar la seva qualitat posant a prova a un encertat Bayona. Però els gironins també van respondre amb la mateixa moneda i no es van amagar, tot el contrari. Els de Mármol haurien pogut marxar al descans amb avantatge a l'electrònic, però les ocasions d'Agi (m.4), Medina (m.19), i un u contra u de Coro (m.23) no van entrar per ben poc.

A la segona meitat els palamosins van afinar la punteria i no van perdonar davant Barragán. A la tercera, Coro va fer el 0-1. L'exPeralada es lamentava una i altra vegada del seu poc encert o mala sort quan al minut 68 va veure com el porter local li aturava una ocasió molt clara després d'una assistència de Lladó. A partir d'aquí Coro va decidir que la pròxima pilota que rebria l'enviaria al fons de la xarxa i així va ser. Al minut 78, novament Lladó va enviar una assistència cap a Coro i, aquest, després d'un bon control a la frontal de l'àrea, va afusellar a Barragán i desfent la resistència dels egarencs.

Dos minuts més tard, el partit va quedar vist per sentència. L'exGuíxols Marc Medina va rebre l'esfèrica a l'interior de l'àrea i no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'enviar un fort xut per fer el 0-2 i tallar les ales, definitivament, a un Terrassa que, en els últims deu minuts, ho va intentar amb més cor que cap.

Diumenge que ve, en ambient electoral, el Palamós rebrà el líder, el Prat.