Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot podria sortir del descens avui si guanya i els rivals punxen

Djak Traoré pot ser baixa aquesta tarda després que ahir morís la seva germana

L'Olot podria sortir del descens avui si guanya i els rivals punxenue olot

L'Olot vol fer bo el punt aconseguit el passat cap de setmana al camp de l'Olímpic amb una victòria davant el Cornellà.

En els dos últims partits a casa, l'equip ha aconseguit victòries solvents i importants davant el València Mestalla (2-0) i sobretot la de fa quinze dies davant l'Eldenc (5-0). Sembla que l'equip ha agafat empenta al Municipal d'Olot i vol seguir la ratxa aquesta tarda. El bon moment dels seus davanters, Diego, Uri i Perea, són la gran esperança d'un Olot que vol d'una vegada per totes aconseguir una bona ratxa de resultats que el facin allunyar a la zona de descens de la classificació.

Hauran de suar de valent per superar el Cornellà. El conjunt del Baix Llobregat arriben a Olot com a tercers classificats a la lliga i amb un inici de lliga realment espectacular. L'equip entrenat per Jordi Roger està anant pel bon camí tot i que arriben a la Garrotxa després de perdre en l'últim partit a casa davant l'Hospitalet (0-1). Jugadors com Óscar Muñoz, Fran Piera o l'ex olotí Enric Gallego, que ja suma 6 gols aquesta temporada, amenacen un Olot que haurà de mantenir-se en alerta durant tot el matx.

En la millor de les combinacions, l'Olot podria sortir avui mateix de la zona de descens, si guanya i els rivals (Pobla de Mafumet i Olímpic no ho fan, i el Barça B perd. L'objectiu de l'equip és la victòria per seguir escalant a la classificació i continuar agafant confiança. Rodri, com tota l'afició olotina, tornaran a confiar en la inspiració de Perea en un partit on probablament no pugui jugar Djak Traoré, després que ahir morís la seva germana.

Prem per veure més contingut per a tu