BANYOLES/CEIEG

19-22. Quart Germans Cruz: Vila (4), Serra, Jiménez (20), Masllorens (10), Dos Santos (13) - cinc inicial- Puertas, Bataller (8), Camós (15), Brazo, Lozano (2) i Kanis (8). 6 triples (4 Jiménez i 2 Masllorens). 43 rebots (11 Kanis). 22 faltes. Cap eliminat. 89 valoració (Jiménez, 20). ? arenys: Zniteka, Blat (6), Toma (22), Bieshar (8), Toure (11) - cinc inicial- Grau (5), Garcia, Bagues (3) i Bauza (6). 7 triples (4 Torres, Blat, Grau i Bagues). 38 rebots (Bieshar, 15). 21faltes personals. Cap eliminat. Valoració 34 (Torres, 18).

A Àrbitres: Martínez i Àlcara.

P PARCIALS 1 20/16 2 43/28 descans 3 59/43 4 83/61 final

El Quart Germans Cruz d'Albert Brea continua intractable a Lliga EBA i ahir va encadenar la seva sisena victòria en sis jornades superant sense grans problemes l'Arenys per 80-61 amb Eric Jiménez de màxim anotador amb 20 punts, amb Jordi Bataller tornant a brillar i Masllorens, Dos Santos i Kanis competint bé amb el visitant Bieshar en la lluita pel rebot. Els gironins varen arribar al descans dominant de quinze punts i amb el partit encarrilat.