Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Vilamalla fitxa Ba i perd Rubén Roca un mes per sanció

L'ex del juvenil A del Figueres va debutar el diumenge davant el Sant Gregori, mentre que el porter vilamallenc haurà de complir quatre partits més de sanció

El Vilamalla fitxa Ba i perd Rubén Roca un mes per sancióUEF

Al porter titular del Vilamalla, Rubén Roca, li queden quatre partits més de sanció per complir després de ser expulsat al finalitzar el partit anterior al camp del Base Roses. L´absència del jugador de Vilacolum va ser suplerta, el diumenge passat, pel juvenil Jordi Santolària, germà del migcampista del primer equip vilamallenc Dani. Tot i rebre dos gols del Sant Gregori, el substitut de Roca va realitzar una bona actuació. Els nois que dirigeix Dani Romero, sense el també sancionat Vilaplana a la defensa, van remuntar el 0-1 inicial de la mà d´Eladio i del pitxitxi Àlex Capel, però a la recta final es van deixar empatar. Contra el Sant Gregori, va debutar el darrer fitxatge del Vilamalla, Ba Camara, ex del juvenil A del Figueres.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu