Segueix-nos a les xarxes socials:

La primera final arriba d'hora

L'Olot-Barça B de diumenge enfrontarà dos dels equips que més urgències acumulen quan no fa ni un mes que ha arrencat la Lliga Preocupació a la Garrotxa per la mala imatge a Reus

La primera final arriba d'horaueolot

Encara no un mes després d'haver arrencat la lliga, l'Olot ja es prepara per la primera final de la temporada. Serà diumenge, contra el Barça B de Gerard López, que com l'equip garrotxí ha firmat un inici de temporada decebedor. Garrotxins i barcelonins sumen un trist punt després de quatre jornades i ocupen zona de descens. La victòria comença a urgir i qui perdi el partit d'aquest cap de setmana pot quedar força tocat. A Olot, tot i que el club després de la derrota de Reus va donar mostres de suport a la plantilla i al tècnic, Rodri, la preocupació és alta, sobretot per la mala imatge que es va oferir diumenge encaixant dos gols d'un rival que jugava amb un home menys (3-0 final).

L'Olot-Barça B està programat per diumenge a les 5 de la tarda i, a diferència del que havia passat fins ara amb els partits del filial, no serà emès per Esport3. Aquests dies el club ha llançat una campanya de captació de socis i ha publicat un vídeo a través de les xarxes socials on s'intenta captar l'atenció dels seguidors garrotxins per tal que donin suport a l'Olot en un moment clau. El curs passat es va tancar amb 1.375 abonats i ara s'ha arribat a la xifra de 1.300, amb la qual cosa encara queda camí per recórrer per superar els números de la temporada passada. El mal inici de lliga és un obstacle a l'hora d'engrescar la gent però la directiva espera que un parell de bons resultats seguits puguin revertir la situació i dur l'Olot a lluitar a la zona noble.

Prem per veure més contingut per a tu