Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

L'Escala es presenta amb una golejada davant el Peralada

L'equip de Pitu Batlle es desfà (4-1) d'un rival de categoria superior amb gols de Jam, Molinas, Gasull i Muni

L'Escala es presenta amb una golejada davant el PeraladaRADIO L'ESCALA

El primer equip de l'Escala s'ha presentat aquest dimecres amb un amistós, el darrer de la pretemporada, davant el Peralada. El duel entre l'equip de Primera Catalana i el de Tercera Divisió s'ha decantat, a contrapronòstic, pels escalencs per un contundent 4-1. Els gols dels de Pitu Batlle els han marcat Jam, Molinas, Marc Gasull i Pep Muniesa. Els peraladencs, amb només dos titulars (Botxi i Feixas) respecte el duel de diumenge passat a Terrassa, han marcat el gol de l'honor ja amb 4-0 en el marcador mitjançant un penal transformat per Mate.

Ara, l'Escala ja es pot centrar en l'inici de lliga de Primera Catalana, que tindrà lloc aquest diumenge (12.30 h/La Xarxa) al camp del Manresa, mentre que el Peralada disputarà el tercer partit de Tercera Divisió aquest diumenge (17 h) davant el Prat amb l'objectiu de marcar el primer gol i trobar la primera victòria.

L'ESCALA: Bustins, Pau Ribas, Lluís Ferrer, Jordi Mir, Salam, Sergi Ramírez, Molinas, Jam, Muniesa, Adrià Serra i Teixi. També van jugar Quesada, Agustí, Masjoan, Pepu Soler, Negre, Marc Feixas, Gasull, Èric Díaz, Pàmies, David Puig i Ricard Ferrer.

PERALADA: Lobato, Zou, Botxi, Mate, Murga, Borja, Gianfranco Galli, Jaume Soler, Litus Sala, Aleix Feixas i Kike Sánchez. També van jugar Lluc Banús, Argi i Tidiane.

GOLS: 1-0, Jam (35'); 2-0, Molinas (43'); 3-0, Gasull (64'); 4-0, Muniesa (83'); 4-1, Mate (p)(88').

ÀRBITRE: Jarit Mesa.

Prem per veure més contingut per a tu