Segueix-nos a les xarxes socials:

Un gol d'Uri decideix en la presentació del Figueres a Vilatenim

El garrotxí dóna la victòria a l'Olot en un partit on el Figueres va mostrar una molt bona imatge i va enviar fins a tres pilotes als pals

Un gol d'Uri decideix en la presentació del Figueres a Vilatenimrosana vidal

L'Olot va guanyar ahir el partit de presentació del Figueres davant la seva afició. Ben d'hora els olotins van obrir el marcador. Uri Santos, que ja va fer un hat-trick davant l'Escala, va anotar amb el cap després d'un xut de Luismi al travesser. Tot i aquest fulminant inici del conjunt de la Garrotxa, el Figueres va tenir opcions molt clares de fer un gol a August Conesa, però els xuts primer de Roger Vidal i després de Revert van trobar-se amb el pal. El joc dels primers minuts dels dos equips va ser molt intens i de mica en mica aquest ritme va anar baixant, lògicament en aquesta alçada de la pretemporada. El partit arribava al descans amb avantatge per la mínima de l'Olot i els dos equips van fer un grapat de canvis.

Només començar la segona part, seguia la malastrugança dels figuerencs de cara a porteria. Roger Brugué estavellava de nou la pilota al travesser de la porteria olotina. El Figueres no es va rendir al tram final del partit i va gaudir d'algunes ocasions per empatar finalment l'encontre, però sense trobar un premi més que buscat. Els dos equips es tornaran a trobar al Torneig de l'Estany d'aquí quinze dies a Banyoles.

Prem per veure més contingut per a tu