Segueix-nos a les xarxes socials:

Fornells proclama els campions catalans de BTT

Ismael Ventura i Anna Villar són els millors en les categories elit amb 450 participants en total

Fornells proclama els campions catalans de BTTfcc

La zona esportiva de Fornells de la Selva va ser l'epicentre del BTT català aquest cap de setmana amb la celebració dels Campionats de Catalunya de BTT-XC amb els millors especialistes del país. El biker de Santa Coloma de Farners, que diumenge s'havia proclamat campió d'Espanya, va ser una de les atraccions diumenge imposant-se en la categoria cadet mentre que Ismael Ventura i Anna Villar varen guanyar en les dues categories elit. Frances Guerra i Alejandro Gómez van completar el podi masculí i Clàudia Galicia i Sandra Santanyes el femení.

Els organitzadors, Club BTT Fornells, varen preparar un atractiu circuit de 10 quilòmetres pels corriols de la població que, en total, va reunir uns 450 participants a Fornells. El dissabte es varen celebrar els campionats escolars, amb circuits adaptats a cada categoria pels voltants de la zona esportiva, que van varen reunir uns 170 nens.

Els podis en les diferents categories varen ser: Elit (Ismael Ventura, Francesc Guerra i Alejandro Gómez); Sub-23 (Roberto Bou, Mario Sinues i Gerard Álvarez); Júnior (Josep Duran, Ivao Castellà i Arnau Doñate); Màster 30 (Israel Nuñez, Pablo Egeda i Albert Planas); Femení Elit (Anna Villar, Clàudia Galícia i Sandra Santanyes); Femení sub 23: Chloe Passelande, Júlia Blanch i Judith Forés); Cadet (Jofre Cullell, Àlex Martín i Didac Carvacho ); Màster 40 (Francesc Carnicer, Pere Joan Roig i Santi Martinez); Màster 50 (Francisco Guerra, Pere Batllori i Francisco Martinez), Màster 60: (Robert Baserba, Carlos Jordà i Miguel Pericas); i Femení Júnior (Magda Duran, Sara Gai i Blanca Vallès).

Prem per veure més contingut per a tu