Segueix-nos a les xarxes socials:

Nairo Quintana, cap de files de l'equip Movistar al Tour de França

El ciclista colombià serà el líder de l'únic conjunt espanyol

Nairo Quintana, cap de files de l'equip Movistar al Tour de FrançaSebastien Nogier

El colombià Nairo Quintana liderarà al Movistar Team a la 102º edició del Tour de França, que se celebrarà entre el 4 i el 26 de juliol, en un equip en què també formaran Alejandro Valverde i Jonathan Castroviejo, recentment proclamats campions d'Espanya de ruta i contrarellotge, respectivament.

Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Imanol Erviti, Jonathan Castroviejo, Gorka Izagirre, José Herrada, Adriano Malori, Alex Dowsett i Winner Anacona integraran el grup de nou ciclistes que comptarà, en la direcció esportiva, amb José Luis Arrieta i Chente García Acosta.

El director de l'equip, Eusebio Unzué, es mostra optimista. "És l'equip més equilibrat i el que ens podia aportar, per a tots els terrenys, el que necessitàvem", ha indicat en declaracions facilitades pel seu equip.

El navarrès va destacar la dificultat per constituir el grup de corredors per a la prova. "Ja vaig dir al Giro que triar un nou per Itàlia havia estat molt difícil, però veure els homes que hem deixat a casa demostra que en aquest Tour, configurar un 'nou' ho ha estat encara més", va afirmar.

"Partim amb tres 'vessants' de corredors: un grup més escalador, amb Winner i José en primer lloc; tot terrenys com Gorka o Jonathan, útils en tot moment, i rodadors de la talla d'Alex, Adriano o Imanol, que ens donaran tranquil·litat en les jornades més planes ", ha prosseguit.

A més, Unzué va apuntar a Quintana com a líder de l'equip. "El lideratge és clar: Nairo és la nostra referència principal en la carrera. En qualsevol cas i coneixent les circumstàncies que poden donar-se en un Tour, no renunciarem a que Valverde, mentre els fets no demostrin el contrari, pugui estar al seu costat i alhora mantenir vives les seves possibilitats, que també són les nostres ", ha conclòs.

Prem per veure més contingut per a tu