"En cap lloc estaré millor que aquí". Són les paraules de Pedro del Campo que el lloc web de la Unió Esportiva Figueres reflectia ahir. I és que el migcampista, el jugador més utilitzat aquesta última temporada i un dels pesos pesants del vestidor tot i tenir només 23 anys, ha acceptat la proposta de renovació del club empordanès, pel que vestirà de blanc-i-blau per sisè curs consecutiu. Des que va fitxar per la Unió l'estiu del 2010 quan l'equip tot just militava a la Regional Preferent, Pedro ha anat guanyant protagonisme a mesura que han anat passant els anys fins a convertir-se en una peça indispensable.

Aquesta no va ser l'única renovació de la jornada d'ahir, ja que el Figuees també va comunicar que el migcampista Ritxy Mercader i el lateral Quimo Rodríguez, també dos futbolistes que aquest últim any han arreplegat molts minuts.

Amb aquests tres noms propis confirmats de cares a l'any vinent, el Figueres ha tancat fins a vuit renovacions en les últimes dues setmanes. Els altres jugadors que han arribat a un acord amb el club per seguir són Chicho, Javi Revert, Marc Bonaventura, Ramón Masó i Ferran Grau.