Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

L'Adepaf s'imposa en el primer Torneig Tramuntana

L'equip figuerenc va superar el CB l'Escala (59-58) a la final del nivell A en una competició celebrada a Llançà amb tots els equips sèniors masculins de la comarca

El Club Bàsquet Adepaf es va proclamar, el diumenge passat, campió de la primera edició del Torneig Tramuntana, una competició que s’ha ideat aquest estiu i que va comptar amb la presència dels set equips sèniors masculins de l’Alt Empordà.

Llançà va ser escollida com la primera seu d’aquest torneig -dins dels actes del tradicional Memorial Rafel Mora-, i el Torroella de Montgrí va ser l’equip invitat. En el conjunt baixempordanès hi juga Joan Carles Mora, fill de Rafel Mora. L’Escala va acabar en segon lloc del nivell A -derrota per un punt (59-58) contra l’Adepaf- i el Torroella es va endur la competició de nivell B en superar el CB Roses-Adepaf (65-45).

Podeu ampliar la informació del Torneig Tramuntana, amb tots els resultats i fotografies, a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Prem per veure més contingut per a tu