L'Unicaja va aconseguir acabar ahir amb la imbatibilitat del Barça al Palau Blaugrana aquesta temporada a la Lliga Endesa (67-74), fet que li permet quedar en solitari a la tercera posició de la classificació que fins ara compartia amb l'equip de Xavi Pascual. El Barça es va tornar a mostrar molt irregular. I això que va arrencar bé, amb un triple de Navarro i un parcial inicial de 7-0 que semblava tota una declaració d'intencions: els catalans estaven disposats a jugar un partit complet de principi a fi.

Però, una vegada més , va ser una sensació enganyosa, perquè es va passar de l'11 a 2 al 20-17 al final del primer quart. L'equip de Joan Plaza va començar el segon quart com va acabar el primer: molt endollat en el tir exterior. Els triples d'Urtasun i Kuzminskas col·locaven un més 8 favorable als andalusos (31-39, min.16 ) que en un tres i no res havien capgirat el partit per arribar al descans amb un 37-43.

A la represa, els malaguenys continuaven mantenint la seva renda positiva entrant a l'últim quart amb un 55-63 a l'electrònic. Tot i els canvis defensius del Barça, els de Xavi Pascual van encaixar una nova derrota, la primera de la Lliga a casa.