Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El porter de l'Armentera marca un gol des de la seva àrea

Manel Barroso va aprofitar el factor vent per salvar un punt (3-3) pel seu equip a l'últim minut davant el Bàscara en un partit de Quarta Catalana

El porter de l'Armentera marca un gol des de la seva àreaROGER LLEIXÀ

La tramuntana va fer acte de presència el cap de setmana passat en la majoria de partits i va ser clau en molts gols. El que més, segurament, va ser el que es va viure en l’Armentera-Bàscara, del grup 30 de Quarta Catalana. Amb 2-3 en el marcador, un llançament del porter armenterenc Manel Barroso des de la seva pròpia àrea va acabar en gol. L’exjugador del Cabanes i de l’Agullana va sorprendre el seu homòleg a l’altre bàndol, el bascarenc Marc Hospital, per situar el 3-3 a l’últim minut del partit. Barroso va fitxar per l’Armentera aquest estiu i s’està disputant el lloc al costat de Roger Reixach.

Fede Cáceres, reforç de luxe

L’equip entrenat per Dani Morales es troba a mitja taula del grup després de convertir-se en el rei dels empats (5). A les seves files, l’Armentera compta amb un jugador amb experiència en categories superiors, Fede Cáceres, ex de la FE Figueres i del Roses.

Podeu ampliar la informació del futbol regional a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.