Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

"Ara per ara, ens hem de fixar en els nostres resultats"

Miquel Vilagran confia en què l'Adepaf ofereixi, aquest dissabte (19.45 h) davant el Barberà, una imatge com la del darrer partit a casa

L'Adepaf disputarà, aquest dissabte (19.45 hores), una nova final de cares a optar a la permanència amb la visita del Barberà. Després de donar un pas enrere en el darrer partit a la pista del Masnou, els figuerencs confien en recuperar les sensacions de l'últim partit a casa, en què es van imposar al Sant Cugat. Els figuerencs, que ocupen el penúltim lloc i baixarien directament a Primera Catalana, tenen la promoció per la permanència a tres victòries.

Davant la crítica situació de l'Adepaf, l'entrenador Miquel Vilagran considera que "és igual amb qui juguem i la resta del que passi a la jornada. Ara per ara, ens hem de fixar en els nostres resultats. Rebrem un equip que ha tingut dos cares en aquesta temporada, abans i després de Nadal. Si aconseguim controlar el rebot defensiu tindrem opcions d'emportar-nos el partit. Podem patir en defensa per la força dels seus interiors però podrem tenir avantatge amb joc de fora cap a dins. Pel que fa a les baixes, recuperem en Roger Oliva i en Jordi Vallmajó, que pot començar a jugar algun minut".

Per la seva part, Oriol Rabert, scouting del club, veu el Barberà com "un equip molt equilibrat: té un base molt potent, alers amb molt bon tir (Arenas i Montilla) i pivots dominants (Ewulu i Sotomayor). Van començar amb un equip justet i van patir fins a Nadal, quan anaven últims, però ara tenen un equip molt similar al que ha tingut els últims 4-5 anys (dos dels quals a EBA) havent fitxat Sotomayor i López".

Prem per veure més contingut per a tu