Segueix-nos a les xarxes socials:

El gironí Aram Muñoz es penja la medalla d'or al Campionat d'Espanya

El figuerenc Javier Marrón, tercer en -58 Kg

El gironí Aram Muñoz es penja la medalla d'or al Campionat d'Espanyadiari de girona

El taekwondista Aram Muñoz, del gimnàs Jorsan de Cassà de la Selva, es va adjudicar dissabte al Campionat d'Espanya Absolut de Taekwondo celebrat a Marina d'Or, la medalla d'or en la categoria -87 Kg. A la segona ronda, i després d'estalviar-se la primera per la condició de cap de sèrie, Muñoz va superar Andalusia per un clar 11 a 1. A semifinals, Aram Muñoz es va desfer d'Extremadura guanyant sense problemes (13-1), i abans d'hora, gràcies a la diferència de dotze punts. A la final, el de Cassà de la Selva es va imposar a Castella-la Manxa per 6 a 2, en un combat que va tenir un inici d'allò més igualat, però que a poc a poc el gironí va decantar del seu costat. Amb aquest títol, Muñoz s'assegura participar al Campionat del Món que es realitzarà a La Puebla (Mèxic) a mitjans de juliol.

Per la seva part, el figuerenc Javier Marrón va acabar tercer en la categoria de -58 kg després de caure en semifinals contra Jose Luis Méndez (Illes Balears).