Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palamós es conjura per superar el Castelldefels i sortir del descens

Els socis poden dur dos acompanyants de franc en el decisiu partit d'aquesta tarda al Municipal palamosí

Després d'empatar els dos últims partits de Lliga, al Palamós encara li queda un llarg camí per sortir del descens i respirar tranquil. Els onze partits que queden al grup 5 de Tercera Divisió seran onze autèntiques finals per als baixempordanesos. La primera la disputaran aquesta tarda (16:30 hores) al Municipal, on els de la Costa Brava no es poden permetre fallar contra el Castelldefels.

L'equip barceloní, quinzè amb tres punts més, és un rival directe per als palamosins. Però a causa de l'average particular, si els palamosins els aconsegueixen doblegar aquesta tarda, també els superarien en la classificació i abandonarien així la zona de descens. L'entrenador del degà, Eduardo Vílchez, subratllava ahir la necessitat de sumar. "La importància és màxima, perquè ens enfrontem a un rival directe, l'empat de la setmana passada contra el Manlleu no servirà de res si no guanyem aquest diu?menge (avui)", va dir.

A la direcció del club també són conscients de la rellevància d'aquest compromís i, per aquest motiu, cada soci podrà fer entrar dos acompanyants de manera gratuïta. Una iniciativa que va agradar a Vílchez: "és una bona idea per portar gent a l'estadi, a veure si s'enganxen amb l'equip i ens donen un cop de mà, perquè com més gent vingui, millor". Per fer front a un Castelldefels, segons l'entrenador palamosí, "molt perillós i amb jugadors experimentats", Vílchez no podrà comptar amb Joan Pons i Marc Vila, tots dos lesionats.

Prem per veure més contingut per a tu