Segueix-nos a les xarxes socials:

Gimnàstica rítmica

L'elit i l'amateur de la gimnàstica rítmica es troben a Figueres

El CGR Gemma organitza, aquest diumenge, la segona edició de l'Internacional Ciutat de Figueres on prendran part des de gimnastes olímpiques fins a joves de la comarca

Figueres serà la capital de la gimnàstica rítmica aquest diumenge amb la celebració del II Trofeu Internacional Ciutat de Figueres. Sis anys després que tingués lloc la primera edició -en aquell cas, era de gimnàstica estètica-, artistes amb recent passat olímpic i situades en les primeres posicions del rànquing estatal absolut, i joves amateurs de clubs i escoles de la comarca, seran presents en una competició interna i organitzada pel Club Gimnàstica Rítmica Gemma, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

La búlgara Silviya Miteva, la lleonesa Carolina Rodríguez i la romanesa Alexandra Piscupescu -totes tres números 1 del seu país- seran les caps de cartell d’aquesta prova, a partir de les 12 del migdia. Miteva i Rodríguez, a més, es presentaran a Figueres set mesos després de disputar els Jocs Olímpics de Londres -van quedar en 8è i 14è lloc respectivament. A la cita olímpica però, s’hi va quedar a les portes Piscupescu.

La castellonina López, amfitriona

Les tres gimnastes restants a l’anomenada competició de gala -els exercicis seran amb pilota, cèrcols, cintes i masses- són les catalanes Natàlia Garcia i Júlia Usón -segones i terceres del rànquing estatal-, i la cadet de Castelló d’Empúries Maria López, gimnasta del CGR Gemma i quarta d’Espanya.

A la tarda, des de les 4 fins a les 18.30 hores, serà el torn per a les categories base, amb representacions de les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta procedents de clubs i escoles de l’Alt Empordà. Al voltant de 380 gimnastes de casa mostraran el seu talent al poliesportiu amb exercicis amb pilota, cèrcols i corda.

El preu de l'entrada per a la competició de gala serà de 5 euros, mentre en la competició comarcal l'entrada serà gratuïta.

Prem per veure més contingut per a tu