Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

"Serà un partit dur pel que ens juguem els dos equips"

L'Adepaf de Miquel Vilagran apura les seves opcions de permanència (dissabte, 19.45 h) amb la visita del rival que té per sobre, el Sant Andreu de Natzaret

Situat en penúltim lloc -zona de descens directe a Primera Catalana- i a tres victòries de la promoció per la permanència, l'Adepaf rep aquest dissabte (19.45 hores) al poliesportiu de Figueres la visita del rival més directe que té actualment a Copa Catalunya. El Sant Andreu de Natzaret es troba en antepenúltima posició i es presenta com l'equip perfecte perquè els figuerencs s'impulsin en el que queda de temporada per mantenir-se a la categoria. Una derrota deixaria pràcticament sense opcions a l'Adepaf de salvar-se.

Per a l'entrenador dels empordanesos, Miquel Vilagran, "serà un partit dur pel que ens juguem els dos equips; nosaltres podem fer un salt en confiança després de dos molt bons partits". L'Adepaf jugarà aquest partit una setmana després de fregar la campanada a la pista del líder, el Quart, a qui anava guanyant a pocs minuts per acabar (74-69). Aquest cop, davant els barcelonins, l'equip blanc-i-blau també hauria d'eixugar els deu punts (76-66) del partit d'anada per guanyar l'average.

"El Sant Andreu arriba amb una trajectòria ascendent guanyant l'Arenys i fent bons partits amb Quart i Sant Cugat. Penso que qui domini més els nervis i l'ansietat per guanyar s'emportarà el partit. Si guanyem la lluita sota els cèrcols ens emportarem el partit", afegeix Vilagran. El tècnic dels figuerencs anima a l'afició perquè doni un cop de mà als jugadors: "Tot el suport que tinguem de la grada serà poc necessitem a la nostra gent més que mai".